nu är jag vuxen och mogen, typ.

Jag fyllde ju 18 förra veckan {woho grattis till mig}. Har bara liiiiiiite ångest över att bli vuxen. Vill helst vara liten för alltid. Det enda som jag tycker om med att fylla år är presenteeeer, heh. Och i år fick jag så himla bra saker att jag vet inte vart jag ska ta vägen! Men för det första, titta tårtan jag fick!!!!
Fick en underbar Shimmer cube från Body Shop (som jag själv var och köpte hehe) och en vit eyeliner som jag önskat mig så länge och även en Mixing Liquid för att få den vattenfast!
300kr på Body SHop och sen 500kr på Monki <3
Första säsongen av Supernatural, Thor: The Dark World och Iron Man 3 - ÄR SÅ LYCKLIG
haha jag tyckte att biobiljetterna var en väldigt bra present till mig! och två stycken av mina favoritblock!
Tack till alla och jag har aldrig varit så här nöjd över min födelsedag!

SOMMARLOV!!!

Denna vecka startade med Klassens dag i måndags där min klass och treorna samlades för att fika och spela brännboll tillsammans. Det var otroligt roligt för brännboll är det absolut bästa som finns enligt mig. Kan erkänna att nu två dagar efter kan jag fortfarande inte gå ordentligt pågrund av min träningsvärk. 
Igår så var det äntligen dags för skolavslutning, jag och min klass stod för scenografin med temat Alice i Underlandet. Det var så sjukt roligt att göra! Här har ni några bilder som jag tog:
Min grupp gjorde Absolem och den blev så himla braaaa.
Och några bilder från Instagram:
och jag såg ut så här:
Imorgon ska jag på bio igen med Sanna och Emma och denna gång blir det Maleficent! Astaggad!

Livet leker.

Sista riktiga skolveckan nu, och alla skolarbeten klara. Fick tillbaka resultatet för Nationella i matte, och jag klarade det! Har haft så ångest över det för det var så himla svårt! Började nästan gråta av lycka!
Den här veckan kommer bli så himla känner jag. På onsdag fyller jag år och i skolan ska vi då jobba med vår scenografi, på fredag är jag ledig och då ska jag på födelsedagskalas hos Amelie som fyllde år förra veckan. Och sen blir det en mysig helg i stugan för första gången i år. Plus att jag jobbar mina tre sista pass på jobbet nu i veckan också, sen är jag ledig för alltid! Hallelujah! 
 

RSS 2.0