SPIDERMAAAAAN

De senaste veckorna har varit fyllda med skola och en massa jobb, slutspurten fram till sommaren ni vet. Men nu är det inte mycket kvar, har ca 4 uppgifter i skolan och sen är det en månad kvar på jobbet tills jag ska sluta. Har också varit sjukt produktiv den här veckan, fått klart två bilduppgifter, ett naturprov, en uppgift på digitalt skapande och sen fick jag tillbaka en uppgift på historian som jag, tro det eller ej, fick ett A på. Ville typ börja gråta, för jag får aldrig några A:n. DET KÄNNS SÅ UNDERBART. 
Men iallafall, igår gick jag, Allis, Emma och JOhanna på bio (hm, konstigt att nästan alla inlägg handlar om just biobesök) Men vi såg på The Amazing Spiderman 2, och alltså den var så otroligt bra att jag inte vet var jag ska ta vägen. Jag och Emma satt och skrek över alla effekter och musiken var ju bara AAAAAH. Electro var så himla COOOOOOOL, hans lila grejsimojs och hans röst omg. Andrew Garfield är en dröm och en så otroligt bra skådespelare, när han grät brast mitt hjärta. 
Jag försökte verkligen att hålla tillbaka tårarna när "ni-vet-vad"-scenen närmade sig, för jag har råkat läsa en massvis med spoilers och så har jag lånat en Spiderman-bok med all fakta, så jag visste vad som skulle hända. Asså mitt hjärta. Ska inte säga något, men om ni ska se den var beredd med näsdukar och tröstgodis.
Detta är absolut den bästa Spiderman-filmen jag någonsin sett och den slår tillochmed de gamla. Den var så sjukt rolig och vi satt och gapskrattade och snyftade hela tiden. Jag kan även erkänna att det är den bästa Marvel-filmen jag sett på länge (ja, jag räknar med Captain America: The Winter Soldier också..)
Den var helt klart värd att se på bio, men det var synd att jag inte fick se den i 3D!
Men så här såg mitt smink ut iallafall:
Och naglarna:
 
 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Vad jobbar du med? :)

Svar: Jag jobbar som telefonförsäljare! :)
Elise

2014-05-24 @ 21:26:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0